Sociaal Intranet | SharePoint | Yammer | advies | implementatie | adoptie
Voor organisaties die het maximale uit Enterprise Social willen halen. Zero-email, Sociaal Intranet en Yammer advies, implementatie & adoptie. Dé ESN expert
enterprise-social;enterprise social advies;yammer advies
17
page-template-default,page,page-id-17,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Sociaal Intranet

Een relevant & Sociaal Intranet die medewerkers vrijwillig en vaak bezoeken

Een belangrijk onderdeel van een Intranet is de mogelijkheid om nieuws te publiceren. Bij een goed concept stroomt er informatie vanuit verschillende systemen door naar de voorpagina en daar kan de medewerker een beslissing nemen om iets met deze informatie te doen. Door het Intranet te integreren met uw Enterprise Social netwerk ontstaat er een Sociaal Intranet dat relevant blijft door de inbreng van uw medewerkers.
Het introduceren van een Sociaal Intranet gaat vaak gepaard met de introductie van uw Enterprise Social netwerk en daar kunnen wij u ook goed bij helpen. U kunt bij ons zelfs terecht voor een zero-email oplossing. Heeft u een Intranet en wilt u dit écht sociaal maken of is u organisatie toe aan een nieuwe Intranet omgeving? Neem contact op of plan een telefoonafspraak in. We zijn ook te volgen op FacebookTwitterLinkedIn en YouTube. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom sociale technologie.

Écht sociaal

Een Sociaal Intranet is meer dan alleen reageren en “liken”. Onze Intranet omgevingen kunnen benaderd worden met de officiële apps zoals die voor Yammer. Hierdoor kunnen wij push notificaties realiseren voor belangrijke berichten en kunnen medewerkers zelf bepalen waar ze zich op abonneren.

Altijd relevant

Door het Intranet te verweven met Enterprise Social technologie maken we het zo laagdrempelig mogelijk om het gesprek met elkaar aan te gaan over onderwerpen die belangrijk en relevant zijn voor uw organisatie. Wij houden altijd rekening met zowel de early adopters van uw Enterprise Social netwerk als de medewerkers die alleen het Intranet bezoeken.

Draagvlak oplossing

We realiseren op uw Enterprise Social netwerk een community rondom het Intranet nog voordat er een regel code is geschreven. De feedback van de community helpt ons om een nog betere oplossing te realiseren en hierdoor kunnen we altijd op meer draagvlak rekenen op het moment dat het Intranet live gaat.

Innovatie

De community zal vanaf het begin en op continue basis feedback geven over hoe de ervaring kan worden verbeterd. Zodra het Intranet live gaat kan er worden overgestapt naar incrementele verbeteringen. Dat is niet voor niets de manier waarop de Cloud innoveert en juist interne IT biedt op dit vlak extra kansen en gaat gepaard met minder risico’s.

Toekomstvast

Door weinig gebruik te maken van maatwerk en in te zetten op incrementele verbeteringen zal het Intranet niet vervangen hoeven te worden. De integratie met Enterprise Social technologie zorgt er tevens voor dat u kunt profiteren van de updates die daar worden doorgevoerd. Bij ons zit u tenslotte niet vast aan een abonnement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het lot van het Intranet in handen blijft van uw organisatie.

 • INTAKE

  Interviews en analyse van de huidige ervaring en randvoorwaarden voor een Sociaal Intranet

 • ERVAREN

  Workshops en opzetten projectomgeving om stakeholders Enterprise Social te laten ervaren

 • CREËREN

  Ontwikkeling Intranet en content. Workshops voor de community managers en IT-afdeling

 • LIVEGANG

  Go-live van het Intranet, support en de community. Workshops voor het management

 • EVOLUTIE

  Evaluatie, meten van adoptie en analyseren en verwerken van feedback in een roadmap

MEER INFORMATIE

Andere Enterprise Social oplossingen

Als consumenten maken we praktisch geen gebruik van email omdat het niet meer van deze tijd is, maar het blijft vaak op kantoor de primaire vorm van communicatie. Het is niet verstandig om op deze transitie te gaan wachten. Met onze zero-email oplossing kunnen we uw organisatie binnen weken verlossen van interne emails. Dat doen wij door deel uit te maken van uw Enterprise Social netwerk en met behulp van onze op maat gemaakte workshops.

Bekijken

De manier waarop een Enterprise Social netwerk als Yammer wordt geïntroduceerd bepaalt voor een groot gedeelte het succes van deze technologie op de lange termijn. Door gebruik te maken van onze op maat gemaakte trainingen voor medewerkers, afdelingen en het management zal de eerste ervaring van medewerkers optimaal verlopen. Hierdoor realiseren we veel sneller een kritieke massa op het netwerk en dat bewijzen we telkens met behulp van de statistieken.

Bekijken