Projectmanagement | een community gedreven aanpak voor draagvlak
Zorg voor draagvlak voor oplossingen door Enterprise Social technologie (Yammer) te gebruiken voor de communicatie met het projectteam en de medewerkers.
Enterprise Social
9
page-template-default,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Projectmanagement

Een community gedreven aanpak voor meer draagvlak en een betere oplossing

IT vraagstukken spelen steeds vaker op het organisatorische vlak en samenwerking is nu belangrijker dan ooit. Daarom kunt u bij ons terecht voor een moderne vorm van projectmanagement. Wij zetten dit al met succes in bij het implementeren van zero-email, het realiseren van Sociale Intranet omgevingen en het lanceren van Yammer netwerken. Wij adviseren tevens over hoe u communicatie binnen projecten via Enterprise Social technologie zoals Yammer kan laten verlopen en hoe u Cloud diensten kunt inzetten voor om de samenwerking binnen het project soepeler te laten verlopen. Uit ervaring weten we dat een sociale vorm van communicatie de betrokkenheid en slagvaardigheid van teams verhoogd en onze aanpak bouwt voort op de Agile methodiek door ruimte te creĆ«ren om buiten de vastgelegde kaders mee te denken.  We kijken graag of onze aanpak geschikt is voor uw project.

 • Intake

  Interviews en een analyse van de huidige ervaring en randvoorwaarden voor een mogelijke oplossing

 • Ontwerp

  Ontwikkelen van concept en project aanpak die tijdens een workshop worden besproken

 • Ontwikkeling

  Opzetten van een online projectomgeving en start agile samenwerking met stakeholders

 • Implementatie

  Implementatie van de oplossing, inregelen van support en uitvoeren van communicatieplan

 • Evolutie

  Evaluatie van het project, meten van adoptie en verwerken van feedback in een roadmap

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een telefoonafspraak in of laat uw gegevens achter via het contactformulier. We zijn te volgen op FacebookTwitterLinkedIn en YouTube. We houde je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom sociale technologie.

MEER INFORMATIE