Office 365 workshop & training voor management, afdelingen en teams
Haal het maximale uit Office 365 met behulp van op maat gemaakte trainingen en instructievideo's en advies van dé Office 365 adoptie experts.
Office 365
168
page-template-default,page,page-id-168,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Office 365 workshop & training

Office 365 workshop en training voor teams, het management en afdelingen

Maakt uw organisatie goed gebruik van de mogelijkheden van Office 365 of blijft men gebruik maken van netwerkschijven? Wij kunnen uw organisatie helpen om beter gebruik te maken van de mogelijkheden van het Microsoft platform. U kunt bij ons namelijk terecht voor instructievideo’s en workshops, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Onze workshops zijn op maat gemaakt voor het management, teams en afdelingen. Wij zijn experts op het gebied van Office 365 adoptie en daarom krijgen deelnemers de gelegenheid om na de workshop en na het delen van video’s online vragen te stellen. Wij geven mensen niet alleen de tijd nodig om informatie te verwerken, maar we helpen daarbij.

  • Persoonlijke productiviteit
  • Interne communicatie & samenwerking
  • Externe communicatie & samenwerking
  • IT support, security, privacy & UX/UI reviews
  • Ideation/brainstorming, product development
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of vul het contactformulier in. U kunt ook een vrijblijvend telefoongesprek inplannen. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via FacebookTwitter of LinkedIn of bekijk onze instructievideo’s op YouTube.

Onze op maat gemaakte Office 365 workshop & training is de beste manier om in korte tijd het maximale uit het Office 365 platform te halen. Office 365 training & workshop
Alle doelgroepen

Onze workshops zijn ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Zo hebben we o.a. een privacy workshop voor het management, een security workshop voor de IT-afdeling en een community management workshop voor de interne communicatie afdeling.

Inspirerende locatie

U bepaalt op welke locatie de workshop zal worden georganiseerd, maar wij hebben een paar hele goede suggesties. Uit ervaring weten wij dat een locatie buiten kantoor kan helpen om betere resultaten te bereiken, maar wij zijn ook beschikbaar voor een korte sessie bij u op kantoor.

Virtuele deelname

Idealiter verlopen workshops volledig offline, maar wij bieden ook inbelmogelijkheden en volledig virtuele workshops aan. Tijdens de workshop zal er video worden getoond en door gebruik te maken van de enquête functionaliteit binnen Skype for Business kan er op een structurele wijze input worden geleverd.

Video opname

Wij leggen workshops vast op video en zorgen dat het beeld en geluid van hoge kwaliteit is. De opname zal na de workshop online beschikbaar worden gesteld voor mensen die niet aanwezig konden zijn. Deze deelnemers, maar ook de rest kan onder de opname vragen stellen aan alle ondernemers.

Discussie online

Na de workshop zullen wij een rapport online delen in een gesloten Yammer groep waar alleen de deelnemers in zitten. Daar stellen wij vragen n.a.v. de output van de workshop en daar blijven wij actief gedurende een periode van een paar weken om met de deelnemers mee te denken over de vertaling naar concrete acties.

MEER INFORMATIE

Andere Cloud en Office 365 diensten

Office 365 advies | Office 365 expert van Enterprise Social Nederland | office 365 expert advice | office 365 advice

Een Office 365 expert die deel uit maakt van uw Yammer netwerk om daar vragen te beantwoorden en nieuwe features te introduceren. U kunt tevens zelf online Skype meetings met de Office 365 expert inplannen.

Geen onnodig lange adviestrajecten en altijd onafhankelijk en objectief advies. Met Onze Cloud & O365 scan krijgt u van onze Office 365 experts binnen een week strategisch inzicht in de kansen van de Cloud voor uw organisatie

Voorbeelden van instructievideo’s

Yammer (introductie)

Skype for Business (introductie)

Skype for Business (vergaderingen)