Advies | Social Collaboration | Intranet | Enterprise Social Nederland
Wij helpen organisaties met interne en externe communicatie en samenwerking door te adviseren over de implementatie en adoptie van Office 365 diensten.
Consultancyh
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

 

Advies

Conceptontwikkeling, UX/UI-ontwerp en technologie implementatie en adoptie

Door de Cloud begint technologie die we voor ons werk gebruiken steeds meer te lijken op Cloud diensten voor consumenten, maar hoe zorg je ervoor dat de organisatie daar ook het maximale uithaalt? Het is belangrijk om technologie op de juiste manier te introduceren en het niet zomaar over de schutting te gooien zoals dat nu vaak het geval is. Hierbij speelt de rol van communities door de introductie van Enterprise Social technologie een belangrijke rol, maar het is ook belangrijk om een ervaring te realiseren waar iedereen enthousiast over kan zijn. Dat kan door eindgebruikers vanaf het begin van het project serieus te nemen zoals bij onze aanpak voor het realiseren van een  Sociaal Intranet. Wij zijn experts op het gebied van Enterprise Social technologie en de Cloud en zetten daar waar mogelijk onze vernieuwende aanpak voor projectmanagement in omdat we willen profiteren van het potentieel van uw organisatie.

Change management, interne en externe communicatie en samenwerking

Om communicatie en samenwerking binnen een organisatie te verbeteren zal men iets moeten doen met het bedrijfscultuur en daarmee het gedrag van mensen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat mensen vaker feedback vragen aan anderen als je weet dat ze eigenlijk hiermee ook invloed uit handen geven en waar moet je op letten bij de selectie van nieuwe medewerkers om er zeker van te zijn dat er een match is met waar de organisatie naar toe gaat? Er is op management niveau een overkoepelende visie nodig en dat is waar kunnen wij u bij helpen. Bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren over communicatie of samenwerking of zoekt u een Intranet ontwerpertrainer of projectmanager? Neem contact op of plan een telefoonafspraak in. We zijn te volgen op FacebookTwitterLinkedIn en YouTube. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom sociale technologie.

MEER INFORMATIE