Office 365 advies op uw Yammer netwerk van dé O365 adoptie expert
Onze Office 365 experts beantwoorden de vragen van medewerkers, de IT afdeling en het management en dat doen zij via Skype, email en op uw Yammer netwerk.
Office 365
2877
page-template-default,page,page-id-2877,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Microsoft 365 expert

Microsoft 365 advies van een expert in uw Yammer netwerk

Een Office 365 expert die u niet alleen per email kunt bereiken, maar iemand die deel uit maakt van uw Yammer netwerk. Hierdoor krijgt de hele organisatie de beschikking over Office 365 advies van een expert die naast het beantwoorden van vragen nieuwe diensten introduceert en het management in een gesloten groep adviseert over de adoptie van Office 365.

U bepaalt of iedereen het account kan taggen of dat het account alleen toegang krijgt tot gesloten groepen. Er is een online formulier voor het inplannen van Skype gesprekken en het contact met Microsoft support kan ook via ons verlopen. Met deze dienst maken wij Office 365 consultancy aantrekkelijk voor u, maar ook onze experts door overhead te minimaliseren.
  • Geen werkplek of hardware nodig
  • Geen lunch of koffie in uw tijd
  • Mogelijkheid om het uit te proberen
  • Advies in een moderne format (screenshots & video’s)
  • Geen onnodige research op uw kosten
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of plan een telefoonafspraak in. We zijn te volgen op FacebookTwitterLinkedIn en YouTube. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom sociale technologie.

Office 365 advies | Office 365 expert van Enterprise Social Nederland | office 365 expert advice | office 365 advice

Vraagbaak voor iedereen

Om de adoptie van Office 365 diensten te verhogen is het noodzakelijk om op alle niveau’s advies te kunnen geven over dit onderwerp. Van functioneel en technisch advies aan medewerkers en de IT afdeling tot advies aan het management over de adoptie en inzet van Microsoft technologie.

Inplannen Skype meetings

Iedereen kan het Office 365 Expert account taggen in open of gesloten groepen op uw Yammer netwerk, maar u kunt ook gemakkelijk zelf online Skype gesprekken inplannen. We voorzien u graag van Office 365 advies via Skype. Door Skype in te zetten kunnen wij u gemakkelijk op afstand helpen met het oplossen van problemen of het bedenken van oplossingen.

Advies over O365 adoptie

Onze Office 365 experts hebben ruime ervaring op het gebied van Office 365 adoptie. Wij kunnen u adviseren over de rapportage mogelijkheden en kunnen u op continu basis voorzien van advies over hoe uw organisatie meer kan halen uit de investeringen die worden gedaan in het Office 365 platform.

Introductie diensten

Microsoft werkt continu aan verbeteringen binnen bestaande Office 365 diensten, maar introduceert ook regelmatig nieuwe diensten. Wij houden deze ontwikkelingen nauw in de gaten omdat we onze klanten goed van Office 365 advies willen voorzien. Wij produceren tevens instructievideo’s en instructiemateriaal die we op de Yammer netwerken van onze klanten delen.

Maandelijks opzegbaar

Onze diensten zijn beschikbaar voor kleinere, maar ook grote organisaties en U kunt altijd kosteloos switchen of uw abonnement opzeggen. Wij zetten Yammer in juist omdat wij er niet op uit zijn om dezelfde vragen meerdere keren te beantwoorden. Wij willen u organisatie namelijk echt helpen om het maximale uit Office 365 te halen en zijn daarom overtuigd dat u klant zult blijven.

MEER INFORMATIE

Andere Cloud en Office 365 diensten

Onze op maat gemaakte Office 365 workshop & training is de beste manier om in korte tijd het maximale uit het Office 365 platform te halen. Office 365 training & workshop

U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte instructievideo’s en workshops, zowel in het Nederlands als in het Engels en wij blijven achteraf nog enige tijd beschikbaar voor vragen via ons of uw Yammer netwerk.

Geen onnodig lange adviestrajecten en altijd onafhankelijk en objectief advies. Met Onze Cloud & O365 scan krijgt u van onze Office 365 experts binnen een week strategisch inzicht in de kansen van de Cloud voor uw organisatie