Office 365 & Cloud | advies | implementatie | adoptie | training | video's
Haal het maximale uit Office 365 met trainingen en workshops voor Yammer, Skype, OneDrive, SharePoint en Groups van dé Office 365 adoptie experts
Office 365
27
page-template-default,page,page-id-27,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cloud

Office 365 expert | Voor een vast bedrag per maand, een Office 365 expert in uw Yammer netwerk

Heeft u een expert nodig, maar wilt u het liefst niet iemand hiervoor tijdelijk in dienst nemen? Voor een vast bedrag per maand zit er een Office 365 expert in uw Yammer netwerk. Alle vragen worden dan in uw Yammer netwerk beantwoord en daar worden tevens nieuwe diensten geïntroduceerd. U kunt de expert zelfs inzetten voor het contact met Microsoft Support als dat nodig is om uw eigen IT-afdeling te ontzorgen. Met deze dienst heeft uw organisatie altijd toegang tot een expert en is iedereen op de hoogte van de laatste functionaliteiten en diensten in Microsoft’s O365 platform.

Meer informatie

Office 365 workshop & training | Op maat gemaakt voor teams, het management en afdelingen

Voorzie de hele organisatie van trainingen door instructievideo’s op te laten nemen en deze te delen via het Yammer netwerk. of door gebruik te maken van onze op maat gemaakte trainingen en workshops. Na het publiceren van video’s en na de workshops worden vragen online beantwoord. Wij begrijpen namelijk dat er veel informatie op u afkomt en willen u daadwerkelijk helpen om technologie optimaal in te zetten. Onze trainingen en workshops zijn ontworpen door een ex-Microsoft medewerker en zijn gebaseerd op zijn ervaringen bij grote en internationale organisaties.

Meer informatie

Cloud scan | Binnen een week inzicht in de kansen en gevaren van de Cloud 

Wij hanteren een hands on en no nonsense mentaliteit en zijn er niet op uit om uw onnodig lange advies trajecten te verkopen. Daarom kunt u bij ons binnen een week al inzicht krijgen in de belangrijkst kansen en gevaren voor uw organisatie op het gebied van de Cloud. Wij hebben vele organisaties geholpen met vraagstukken op het gebied van de Cloud en weten hoe Cloud diensten optimaal kunnen worden ingezet. Wij beperken ons tevens niet tot het intern inzetten van de Cloud, maar adviseren ook over het inzetten van Social Media platformen Facebook en Twitter.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of plan een telefoonafspraak in. We zijn te volgen op FacebookTwitterLinkedIn en YouTube. We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom sociale technologie.

Blog posts gerelateerd aan Office 365