Cloud scan | Office 365 scan | SharePoint | Google | Facebook | Twitter
Haal het maximale uit de Cloud met de Cloud scan Enterprise Social NL. Wij adviseren over website ontwikkeling, social media en interne/externe communicatie
Office 365
2866
page-template-default,page,page-id-2866,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cloud & Office 365 scan

Binnen een week inzicht in de kansen van de Cloud met onze Cloud scan

Onze experts kunnen in korte tijd een analyse uitvoeren en u adviseren over de Cloud. U kunt verder bij ons terecht voor advies op het gebied van SEO, UX/UI en het inzetten van Social Media kanalen als YouTube, Twitter en Facebook. We geven u  graag een eerlijk en goed onderbouwd antwoord.

Onze experts zijn ervaren consultants met veel ervaring op het gebied van de Cloud. Daarom kunt u bij ons ook terecht als uw verschillende technologie leveranciers met elkaar wilt vergelijken en wanneer u een objectieve mening nodig heeft over de prestaties van een leverancier, een marketing, communicatiebureau of webcareteam.

  • Advies van ervaren consultants
  • Interne & externe samenwerking
  • Interne & externe communicatie
  • Cloud migratie
  • Cloud adoptie
  • Roadmap ontwikkeling
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of vul het contactformulier in. U kunt ook een vrijblijvend telefoongesprek inplannen. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via FacebookTwitter of LinkedIn of bekijk onze instructievideo’s op YouTube.

Intake op locatie

Wij zullen eerst een telefonische afspraak met u inplannen om de scan te bespreken en een datum vast te leggen voor de workshop. We zullen tevens een afspraak inplannen bij u op locatie om nogmaals samen alles af te stemmen.

Enquête voor de workshop

Onze aanpak is pragmatisch en houdt niet op na de workshop. Er zal een enquête worden gestuurd naar de deelnemers van de workshop om vooraf op een gestructureerde wijze input te verzamelen.

Workshop op locatie

Tijdens de workshop presenteren we eerst de resultaten van de enquête. Daarna bespreken we de mogelijkheden op het gebied van de Cloud en of de organisatie daar op dit moment goed gebruik van maakt. De rest van de workshop richt zich op het identificeren van de quick wins en het formuleren van een lange termijn strategie.

Advies op maat

Wij zullen tijdens de workshop advies geven, maar wij zullen daarnaast ook een advies rapport opleveren waarin we alles uitgebreid inhoudelijk beargumenteren. Voor ons is advies meer dan een paar aanbevelingen en een rapport en daarom blijven we met u in gesprek na de workshop.

Discussie online

Wij kunnen op u verzoek de workshop in hoge kwaliteit op video vastleggen en na de workshop beschikbaar stellen. We zullen de resultaten en het advies met u en de rest van de deelnemers van de workshop online gedurende een maand bespreken.

MEER INFORMATIE

Andere Cloud en Office 365 diensten

Office 365 advies | Office 365 expert van Enterprise Social Nederland | office 365 expert advice | office 365 advice

Een Office 365 expert die deel uit maakt van uw Yammer netwerk om daar vragen te beantwoorden en nieuwe features te introduceren. U kunt tevens zelf online Skype meetings met de Office 365 expert inplannen.

Onze op maat gemaakte Office 365 workshop & training is de beste manier om in korte tijd het maximale uit het Office 365 platform te halen. Office 365 training & workshop

U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte instructievideo’s en workshops, zowel in het Nederlands als in het Engels en wij blijven achteraf nog enige tijd beschikbaar voor vragen via ons of uw Yammer netwerk.